IMG 8137 resize

Acceleratorul de Albire produs de Beyond Corp USA

Ecadent utilizeaza pentru albiri profesionale Acceleratorul de Albire produs de Beyond Corp USA. Culoarea smaltului este afectata de coloratii datorita consumului de cafea, tutun, coloranti alimentari, dar si din cauza tratamentului cu tetraciclina, acesta din urma ducand la coloratii severe. Cu puterea noului Accelerator de albire Beyond puteti inlatura aceste coloratii deoarece acesta permite atingerea a pana la 12 nuante pe cheia VITA a culorii smaltului. Efectul poate dura intre 2 si 5 ani in functie de obiceiurile dumneavoastra alimentare, precum si de regimul de viata. In acest sens, cu un regim de viata echilibrat, puteti beneficia la maxim de inovatia Beyond.
In doar 30 minute, dintii dumneavoastra vor avea stralucirea pe care o doriti. Totul se realizeaza prin simpla aplicare a unui gel cu peroxid de hidrogen 35% care, in prezenta unei surse de lumina cu un spectru special, se activeaza si elibereaza oxigen in straturile de smalt.
Restrictiile sunt minime si de scurta durata. Acceleratorul de albire permite consumul de alimente, bauturi colorate si tutun dupa doar 24 ore.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.