IMG 8137 resize

Az Ecadent a professzionális fehérítésért Fehérítő berendezést használ, amelyet a Beyond Corp USA forgalmaz

Az Ecadent a professzionális fehérítésért Fehérítő berendezést használ, amelyet a Beyond Corp USA forgalmaz. A fogzománc színe megváltozik a kávéfogyasztásnak, cigarettának, élelmiszeri színezékeknek köszönhetően, de a tetraciklines kezelések miatt is, ez a komolyabb színezékekhez sorolható. Az új Beyond fehérítő berendezés erejével elkerülhetik ezeket az elszíneződéseket, mivel ez  12árnyalatpt távolít el, a zománc színéig. A hatás 2-5 évig is eltarthat, az ön étkezési szokásaitól és életmódjától függően. Ebben az értelemben, egy kiegyensúlyozott életmóddal kihasználhatja teljes mértékben a Beyond újítást.

Mindössze 30 perc alatt, az ön fogai olyan fényessé válnak, mint amilyennek szeretné. A folyamat egy gél egyszerű felhasználásával történik, amely hidrogén-peroxidot tartalmaz (35%-ban), egy speciális spektrumú fényforrás jelenlétében, amely aktiválja és felszabadítja az oxigént a fogzománc rétegeiből.

A korlátozások minimálisak és rövid idejűek. A fogfehérítő berendezés megengedi az élelmiszerfogyasztást, színezékes ital fogyasztását és cigarettázást, mindössze 24 óra után.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .