Fogtisztítás bikarbonáttal

aquacut-quattro

A bikarbonátos fogtisztítás a foltok, baktériumok eltávolítását foglalja magába, a fog felületéről egy Aquacut Quattro nevű szerkezet segítségével. Ezt az eszközt a fogászati megelőzésnél használják, megtisztítva a fogakat egy vízsugár, levegő és szódabikarbóna segítségével. A lágy,csiszoló szódabikarbóna por hatékony a nikotin, és kátrányfoltok eltüntetésében a cigarettázóknál, a kávéfoltok eltüntetésében és fényesíti a fogfelületeket is a tisztítás után. Ez a folyamat biztosítja a baktériumok számának csökkenését, segíti az ínyszövet javítását a gyengéd masszázs által, amelyet a levegőnyomás és a por biztosít. Emellett, nagyon hasznos a rögzített munkák és implantátumok tisztításában is.

Ezzel az eszközzel megvalósítható a levegővel történő fogászati tisztítás, amely a felületi fogszuvasodás eltávolításának egyik módjaa fogról, fogorvosi fúró segítsége nélkül. Ez a művelet alumínium-oxid részecskékkel megvalósítható, amelyek eltávolítják a fog sérült részét. A művelet egy hatékony alternatívája a fúrónak, amely pontosan, és fájdalom nélkül távolítja el a fog sérült részét, rövid idő alatt.

Ezek a műveletek kockázatmentesek és nincsenek mellékhatásaik az ön fogínyére, vagy fogaira nézve.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .